Upload en bekijk de foto's van anderen: bekijk de gallerij!

Animecow word Gamecow! Je kunt ons nu bereiken via: www.gamecow.co.nr!!!


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Love Hina.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Love Hina. op wo jan 20, 2010 5:20 am

Het verhaal draait om de 20-jarige Keitaro Urashima, die wanhopig probeert om toegelaten te worden tot het prestigieuze Universiteit van Tokyo (afgekort tot Tokyo U of Todai in de originele Japanse versie; een samentrekking van Tokyo Daigakku). Dit doet hij om een belofte waar te maken die hij 15 jaar eerder deed tegenover een meisje dat hij nu beschouwt als de liefde van zijn leven. Hij wordt de manager van "Hinata House", dat van zijn familie is en dat momenteel een verblijfplaats is voor meisjes.

Na vele strubbelingen wint hij het respect van de meisjes en uiteindelijk ook hun hart. Vanaf het begin is hij het slachtoffer van diverse lichamelijke mishandelingen, welke een rode draad door de serie vormen. Keitaro heeft hoofdzakelijk interesse in Naru Narusegawa, ofschoon de andere meiden ieder hun eigen vorm van affectie jegens hem tentoonspreiden (zoals een goede vriend, een speelkameraad, een playmate en een onschuldig onderwerp van verliefdheid). De relatie tussen Keitaro en Naru wordt bemoeilijkt doordat diverse meisjes verliefd op hem worden.

Profiel bekijken http://jac1986.hyves.nl

2 Re: Love Hina. op do jan 21, 2010 7:08 pm

Ziet er opzich best leuk uit! Alhoewel sommige zeggen dat de manga suckt. Ik ga misschien de anime kijken, eerste paar eps.


______________________________


Profiel bekijken http://animecow.co.nr

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum